Ви хочете дізнатися чому друковані книги ніколи не вийдуть з моди. 5 аргументів НЕ на користь електронних книг. Заходьте на  https://blog.lavkababuin.com

Кілька років тому на піку популярності електронних книг багато говорили про те, що епоха друкованої літератури добігає кінця. Але проходять місяці і роки, а великі видавництва тільки збільшують тиражі з метою задовольнити запит покупців книжкових магазинів. Що ж відбувається? Електронні книжки – це, в першу чергу, гаджет, який здатний лише відображати на дисплеї текст. Але як бути з візуальним оформленням, яскравими зображеннями і стилізацією літературних історій?
Саме тому друковані книги ніколи не вийдуть з моди. Електронні помічники можуть лише частково задовольнити потреби книголюба. Наприклад, спростити процес читання в громадському транспорті або в подорожі. Але в інших випадках незамінними залишаються такі деталі, як запах друкарського паперу, приємна фактура обкладинки, тасьма, тематичні зображення на сторінках і загальна стилізація книги. А як без цього?


Немає коментарів:

Дописати коментар